slide show

Första snön & första advent ♥

Nikon School Intro i Falun

Idag har jag varit på Nikon School Intro. Den här grundkursen fick jag med när jag köpte kameran och det va ju 5 månader sen så jag tyckte att det va dags att utnyttja den biljetten. Sen va det ju smidigt att kursen hölls här i Falun oxå på Grand.

Föreläsaren heter Janne Arleklint och jag tyckte han va pedagogisk och han förmedlade det han skulle på ett lättförståeligt sätt. Bra bildexempel hela kursen igenom och det fanns även utrymme för lite diskussioner.Jag hade inga förväntningar alls, men är väldigt glad att jag hade så pass mycket förkunskaper som jag har..det va lättare att hänga med under hela kursen. Så jag rekommenderar att man har pillat lite på kameran innan man går den här kursen. Det dyker ju upp frågor när man är ny och har haft lite tid att förbereda, så de flesta frågorna fick jag svar på.
Jag kommer definitivt gå nästa kurs oxå, men då får jag åka till Stockholm i stället.

Uppe i det blå

Det här är oxå några av lillasysters bilder när hon va på semester..och vad är väl härligare än lite flygbilder..det är verkligen nåt magiskt när man flyger mellan molnen.
Hösten nere i Serbien

För en vecka sen så kom lillasyster och mamma hem från två veckors semester nere i Serbien. Vi har våran mormor därnere så det blir att vi åker och hälsar på då och då.
Det är sån härlig känsla och total avkoppling att åka ner till henne. Där slungas man tillbaka till en tid då man klarade sig bra utan både internet och ständigt tv tittande. Helt underbart!
Det här stället ligger mig varmt om hjärtat ♥

Gästfotograf: Emma Biresev
Redigerare: Jag
Nyfödd fotografering - Lilly 6 veckor ♥

Det här är min allra första nyfödd fotografering. Det va så himla kul att fota Lilly, hon va så snäll hela tiden fast vi bökade med henne en hel del.
Det finns en hel del som ska fixas till till nästa fotografering, men det fick bli en provisorisk hemma "studio" den här gången.

Sov så skönt i början av fotograferingen.Hon är verkligen underbart söt!Lilly & pappa ♥Försökte få med Lilly´s storebröder att vara med på varsin sida, men de ville inte alls vara med så jag lockade dit mamma och pappa i stället =) Ska försöka att fånga hela familjen nästa gång på bild, få se om jag lyckas.


High key foton - Lilly 6 veckor ♥

Nu har jag haft min första nyfödd fotografering. Söta lilla Lilly är det senaste tillskottet i släkten och jag fick äran att fota henne när de va hemma hos oss och hälsade på.

Jag har gjort dessa två bilder i High key som en liten sneak peak, resten kommer snart =)Gamla bilder?

Nä egentligen inte, men jag har redigerat de här bilderna så att de ska se se åldrade ut. Riktig kul att sitta och redigera med olika metoder. Tips och ideér finns på Sannas sida.

Hittar man bara rätt typ av bild så kan den här effekten bli himla snygg!
Här kommer ett litet urval av mina bilder..
Soliga höstdagar!

För ett tag sen så hittade jag tilll en ny sida som jag har fastnat för. Där  finns det mängder av tips och steg för steg hur man redigerar bilder i photoshop och får in lite extra effekter.
Så de här fina höstbilderna fick verkligen en extra touch av solen genom att föra in lite färg.
Kika gärna in på Sannas sida HÄR!
Världens sötaste fossingar ♥

Det här små fötterna tilllhör våran söta lilla 1-åring efter ett långt skönt bad..fötterna såg ut som små russin =)