slide show

♥ Brum Brum och Bacardi ♥

För en vecka sen träffade jag Therese och hennes två hundar, eller snarare så är Bacardi hennes hund och Brum brum är hennes mammas hund. Hon lånade honom i smyg för att fota dem och överraska mamma med lite fina bilder på sin älskling. Vilka underbara hundar, så glada och lekfulla, det va inte många minuter de höll sig stilla och favoritleksaken? En boll..givetvis =))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Klara och Oskar ♥

 För ett tag sen så fotade jag de här två små sötnosarna. Det är min vänninas småttingar så vi brukar dra fram kameran lite då och då när vi träffas. Måste ju föreviga barnen innan de växer upp..det går ju så fort.
Kan inte fatta att lilla Klara snart fyller två år. Fotade lillebror Oskar när han bara va 7 dagar gammal så det va dags för en ny fotografering. Han va inte riktigt på humör men några bilder tillsammans med storasyster fick vi i alla fall =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Höstfotografering med Ronja ♥

Jag och Ronja va ute och lekte i trädgården för nån vecka sen och när hon satte sig i gungan så tyckte jag bilden skulle bli sååå fin så jag bad henne sitta kvar medan jag sprang in och hämtade kameran och jo då jag fick både en och annan fin bild på lilla sötskruttan i sina fina pippikläder ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Lea 5 månader ♥

Förra vecka fotade jag den här lilla gullungen. Leas mamma och jag bor grannar så vi tyckte det va dags att föreviga lilla sötnosen. Lea är 5 månader och hon va helt fantastisk att fota..så glad hela tiden och bjöd på många härliga leenden. Vi passade även på att fota hennes dopkort, men de kommer upp inom kort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Hugo 22 månader ♥

Den här söte lille killen fotade jag förra veckan och när de kom så sa Hugos mamma och pappa att Hugo är lite blyg, men det fanns inte en blyghet i den här glada lilla killen =)
Och när bollen kom fram då va det full liv och rörelse. En blivande fotbollsstjärna må jag säga =)
En väldigt fartfylld och bubblig fotografering =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Emil 10 månader ♥

 Kommer ni ihåg söte lille Emil? Jag fotade först honom när han låg i mammas fina mage, sen när han va 4 månader och sen hans fina dop. Så härlig och brände av så många busiga leenden..underbart!!
Eftersom pappa är brandman så passade det bra att Emil fick posera med den fina brandbilen med hjälmen mestadels på huvudet =)
 

♥ Neo 4 månader ♥

Förra veckan fick jag påhälsning av två små underbara killar. Det här är Neo 4 månader och han hade med sig sin gröna lilla apa till fotograferingen och de sötaste små skorna och en söt liten gubbmössa. Vilken härlig  fotografering han bjöd på.