slide show

♥ Klara 2 år ♥

 
Fina lilla Klara, alltid så roligt att fota henne. Så glad och så mycket sprall hela tiden, helt underbart!!

♥ Klara & Oskar ♥

Här kommer lite fler bilder på härliga Klara och söte lillebror Oskar ♥
 

Nemo i sin rätta miljö =)

 
Vid jul hade vi besök av min mans lillebror, hans tjej och en av deras tre hundar Nemo. En riktig glad och sprallig hund s om bara älskar snö, så här kommer lite härliga bilder från när vi va ute och lekte tillsammans i snön =)
 

♥ Oskar 5 månader ♥

Lille gullungen Oskar växer så det knakar, har inte riktigt hängt med känner jag trots att det är min bäste väns lillkille. Skulle ha fotat honom kring 4 månader och nu är han snart ett halvår.
Men vilken härlig ålder det är att fota kring 4-6 månader..det händer så mycket hela tiden och vilkea härliga leenden det bjöds på ♥
 

♥ Elias 4 månader ♥

 
Träffade även lille Elias förra veckan, Ellas lillebror som är fyra månader. Vilket litet charmtroll och han bjöd på många leenden. Blev så imponerad att han nästan sitter helt själv..gullunge =)
 
 
 
 
 
 

♥ Ella & Elias ♥

Här kommer några bilder på Ella och lillebror Elias, såå söta =)
 
 
 

♥ Ella 2,5 år ♥

 Förra veckan träffade jag söta Ella som är jämngammal som min lilla tjej. Ellas mamma och jag ingår i samma föräldragrupp så den här lilla fröken har man träffat ända sen hon va en liten bebis. Vi har länge pratat om att fota men nu först blev det av och bättre sent än aldrig =)